Garage Randstad is het onafhankelijke garagebedrijf in Delft waar u zich snel thuis zult voelen. Wij combineren de professionaliteit en kennis van een dealerbedrijf met de servicegerichtheid en gemoedelijkheid van een universeel garagebedrijf.
Onze vaste klanten weten inmiddels dat wij altijd goede service geven! Dit is ook te lezen in de reviews.

In 2003 opende Garage Randstad zijn deuren op de Cyclotronweg 29 in Delft voor onderhoud en reparaties.

Kort erna besloten wij om ons te richten voor een APK keuringsstation. In 2004 zijn wij begonnen als RDW erkend APK keuringsstation.
Sindsdien kunt u bij ons terecht voor een APK, onderhoud en alle soorten reparaties voor zowel particuliere auto’s als bedrijfswagens. In onze werkplaats wordt gewerkt met de modernste uitlees-, diagnoseapparatuur en gereedschappen. Garage Randstad is een APK keuringsstation met eigen keurmeesters. Verder zijn we altijd service- en oplossingsgericht.

Onze monteurs staan open voor iedere vraag die u heeft. Voor kleine reparaties kunt u altijd bij ons langs rijden. Kan de reparatie binnen afzienbare tijd worden uitgevoerd? Dan heeft de u de mogelijkheid om plaats te nemen in onze wachtruimte. Hier zijn op een scherm beelden te zien van de werkplaats, zodat u gewoon mee kan kijken wat er aan de auto gedaan wordt en kan met eigen ogen vaststellen dat dit allemaal op een goede manier gebeurt.

Als u niet kunt wachten, of als de reparatie een aantal dagen in beslag neemt, dan zijn er altijd gratis leenauto’s en leenfietsen beschikbaar.

Garage Randstad heeft scherpe prijzen, met altijd duidelijk afspraken en een prijsopgaaf vooraf. Hierdoor zijn er achteraf nooit verrassingen.

De koffie staat altijd klaar, we doen net iets meer dan de rest, we zijn ambitieus en hard werkend. Bij ons krijgen de mensen altijd net iets meer dan ze moeten betalen.

(c) Copyright 2020 - Garage Randstad Delft | Website made by - Mangi-Automatisering